Bedre indeklima med en centralstøvsuger

Støvsugning er en naturlig del af rengøringen i alle danske hjem. En evigt tilbagevendende arbejdsopgave, som de fleste mennesker forbinder med slæb, besvær, ubehagelige uddunstninger fra den varme motor og ikke mindst støj. Men sådan behøver det ikke være.

Med en Nilfisk-Frithiof centralstøvsuger får du en effektiv rengøring, uden mange af de gener du normalt forbinder med støvsugning. Hvem kender ikke fornemmelsen af en støvsuger, der bare suger dårligere og dårligere indtil posen bliver skiftet?

Optimal sugeevne
Takket være det særlige cyklon-sugesystem har de poseløse centralstøvsugere fra Nilfisk-Frithiof en konstant høj sugeevne, og så skal de kun tømmes et par gange om året. Derudover hvirvler en almindelig støvsuger lige så meget støv op som den fjerner – støv som snart lægger sig igen. Med en Nilfisk-Frithiof bliver støvet fjernet fra huset én gang for alle, og det giver en mere langtidsholdbar støvsugning. Og så er en Nilfisk-Frithiof så støjsvag, at du kan høre musik til arbejdet eller undgå at forstyrre resten af familien i deres aktiviteter.

Dette er bare nogle af de mange fordele, der gør støvsugningen til en mindre sur pligt – og en Nilfisk-Frithiof til mere end bare en støvsuger.

Få flere gode råd og inspiration på www.frithiof.dk.
Hent vores brochurer, hvor du kan læse mere om Nilfisk-Frithiof centralstøvsuger og løsningsforslag.