Censius fra Louis Poulsen

Louis Poulsen er blandt de ti største leverandører på det professionelle belysningsmarked i Europa og en af de tre førende udenlandske leverandører i USA. Louis Poulsen Lighting har repræsentationskontorer i Dubai og Moskva og datterselskaber i Japan, USA, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Hong Kong, Schweiz, Holland, Frankrig og England.

Vore produkter bliver hovedsagligt produceret på egen fabrik i Danmark, hvor produktionen er certificeret efter kvalitetsstyringssystemet ISO 9001 og miljøstyringssystemet ISO 14001. Den indbyggede Censius Range er designet til at producere en høj grad af visuel komfort i forbindelse med kontorbelysning og andre tilsvarende steder.

Censius tilbyder to innovative optiske systemer, som hver især giver en god styring af lyset. RLO typen anvender et lineært mikroprisme panel placeret i den midterste del i kombination med to dobbeltparabolske reflektorer af høj kvalitet.

Den midterste del udmærker sig ved rene linier gennem rammebåndet i mat anodiseret aluminium. Censius armaturerne passer i de mest almindelige loftstyper.

Du kan læse mere om Louis Poulsens kontorbelysning her.